donderdag 10 december 2009

ALLE VRAGEN....!!!!!!!!!!!!

Wij vinden het werkelijk fantastisch dat er nog steeds vragen gesteld worden over het bloggen. Nog steeds komen er zeer geregeld vragen binnen. Wij proberen 1x in de week hier langs te komen om de vragen te inventariseren en zoveel mogelijk te beantwoorden. Soms lukt dit helemaal niet en soms gedeeltelijk en gelukkig is het vaker dat we wel kunnen beantwoorden.
Wij willen er nogmaals op attenderen om vooral de vraag te stellen in het bovenste bericht. DUS NIET IN EEN OUDER BERICHT!!! Het is voor ons niet te doen om je vraag te gaan opzoeken.

Groet
Musje en Kippetje

4 opmerkingen:

 1. Hey, super meiden natuurlijk kunnen jullie niet alles beantwoorden oftewel gelijk. Ik heb al veel geleerd van jullie meiden dus ga zo door zou ik zeggen. Als ik op sommige blogs kom is het zo gezellig met een muziekje erbij, heb alleen geen idee hoe je dit moet doen. Als jullie een keertje tijd hebben en andwoord op mijn vraag zou ik dit graag van jullie willen horen.

  Veel Liefs Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dit blog is fantastisch en heeft me al vaak geholpen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een vraagje over mijn blognaam.
  Ik gebruik altijd een blogkop met een plaatje en daar zet ik dan met Paint de blognaam in.
  Standaard wordt dan echter ook de naam van mijn blog daar geplaatst. Die originele blognaam heb ik nu veranderd in een punt en deze verdoezel ik dan met paint.
  Volgers kunnen dan echter de naam van mijn blog niet meer zien, maar zien die punt staan.
  Het kan vast anders, maar hoe???
  Kunnen jullie mij helpen?

  groetjes Adrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Dames. Ik heb jullie blog toegevoegd.
  Altijd makelijk als ik wat wil vragen. Ben namelijk pas net aan het blog begonnen. Lieve groet Majo

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi, wat leuk dat je op onze help-desk blog bent geweest. Heb je een vraag stel die dan vooral in het bovenste bericht "heb je een vraag". Alle reacties en vragen zullen wij met zorg proberen te behandelen. Bedankt voor het langskomen en tot ziens...