donderdag 28 januari 2010

Regeltjes over de chatbox

Ik wil jullie even wat uitleg geven over de chatbox:

Onderaan de chatbox staat een kader met vakjes waar je een naam kunt invullen en daarnaast staat een vakje waar je een email / url (url = een webadres) kunt invullen. Deze is HEEL BELANGRIJK voor de inhoud van je chat die je gaat plaatsen. Veel wordt deze optie niet gebruikt en het is lastig voor de lezer. Waarom???
Als iemand de chatbox gebruikt om te laten weten dat er iets leuks op de blog staat dan wil de lezer dat graag zien. En als het klikken op de naam dan niet werkt dan moet de ontvanger van de chat maar zien wie het is of welke blognaam ze heeft.
Als iemand iets wil weten en over een werkbeschrijving en er wordt geen email adres ingevult dan wordt het voor de ontvanger wel erg lastig om een mail te versturen.

Alleen je naam invullen is niet erg vriendelijk als er in de chat verwezen wordt naar een vraag of iets wat over de blog gaat.
Dus vul alsjeblieft je blog-adres of email-adres in. Het maakt het chatten een stuk makkelijker.

groet
karin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi, wat leuk dat je op onze help-desk blog bent geweest. Heb je een vraag stel die dan vooral in het bovenste bericht "heb je een vraag". Alle reacties en vragen zullen wij met zorg proberen te behandelen. Bedankt voor het langskomen en tot ziens...