zondag 7 februari 2010

Muziek op je blog

Klik hier nu kom je op de site waar je eerst een account moet aanmaken,dan krijg je een bevestigingsmail en kun je inloggen op deze site om daar je radio uittezoeken en er muziek in te zetten,op het laatst klik je op save en krijg je de code,je kunt daar verschillende blogs kiezen en als je Blogger hebt,klik je op Blogger en komt de code.

Die code kopieer je dan en ga je naar je blog waar je op aanpassen klikt en dan op gadget toevoegen en kies je voor HTML/JavaScript en daar plak je de code en dan klik je op opslaan en heb je muziek op je blog.

Succes,groetjes Joke.

2 opmerkingen:

  1. Het inloggen en wachtwoord aanmaken is gelukt, maar waar kun je nu een radio uitzoeken? Daar blijf ik even steken, dus nu weet ik het even niet meer. Jullie wel??
    Groetjes Sandra.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaaaa, het is gelukt! Bedankt voor de hulp. Ik zat me nog af te vragen of je het geluid kunt regelen, als je bijv. ook nog internetradio aan hebt staan. Of gaat het alleen met de geluidsregeling op het toetsenbord?
    Groetjes Sandra.

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi, wat leuk dat je op onze help-desk blog bent geweest. Heb je een vraag stel die dan vooral in het bovenste bericht "heb je een vraag". Alle reacties en vragen zullen wij met zorg proberen te behandelen. Bedankt voor het langskomen en tot ziens...